Dupla mobilgarázs a családi autóknak!

dupla mobilgarázsA dupla mobilgarázsban a családi autók is helyet kaphatnak! A helyhiány ne legyen akadály, az autók számát emiatt nem kell csökkenteni!

Egy családnak gyakran nem elég egyetlen autó, mert a szülők munkába mennek, a gyerekeket el kell vinni az iskolába, órákra, edzésre stb. Kettő autóval intézni a napi utazásokat sokkal praktikusabb és egyszerűbb. A több családi autó meglétének azonban hátulütője is van. Az autóknak hely kell a parkoláshoz, a tároláshoz. A szabad garázsok és kültéri parkolóhelyek száma a növekvő autómennyiséghez képest kétségbeejtően kevés. A legjobb megoldás egy saját garázs vagy kettő, ahogyan igény van rá!

dupla mobilgarázsban egyszerre kettő autónak is van elég hely, ezért ajánlott megfontolni, hogy befektessen a család egy ilyen melléképületbe. A dupla mobilgarázs könnyűszerkezetes épületet jelent, aminek az építése és a használata is sok olyan előnnyel jár, amivel egy hagyományos melléképület nem rendelkezik. Ha dupla mobilgarázsban gondolkodik, akkor nem kell azzal számolnia, hogy nem fog időben elkészülni, mert a hagyományos építési technológiákkal szemben nagyon gyorsan történik az építés. A könnyűszerkezetes technológia sajátja, hogy az építőelemek összeszerelése kevés eszközt, anyagot igényel és mégis stabil szerkezetű épület jön létre.

A könnyűszerkezetes dupla mobilgarázs nemcsak gyorsan felépül, de még ahogyan a neve is sugallja, a tulajdonos igényei szerint változtatható a helye. Mivel ez a technológia nem igényel betonalapozást, így az épületnek, a dupla mobilgarázsnak nincsen rögzített, fix helye. Ha úgy alakul, hogy csökken vagy nő az autók száma, le is lehet bontani vagy ha költözés, egyéb változás történik, új helyet is kaphat a garázs.

dupla mobilgarázsban megbízhat akkor is, ha már felépült. A méretezhető garázsban jut hely az autóknak és a fenntartásukhoz kapcsolódó holmiknak is. A dupla mobilgarázs biztonságos melléképület, amit igény szerint lehet szigetelni, felszerelni kiegészítőkkel is. Ha érdekli a dupla mobilgarázs, keressen minket bizalommal!

 
A LANI ÉPÍTŐ KFT. Hivatalos Honlapja!


Elérhetõségek
Tel:+36-70-284-8797
E-mail: konnyuszerkezetesgarazs@gmail.com